Nieuws voor medewerkers van het Etty Hillesum Lyceum

Februari, 2021

This is a repeating event

27feb10:30 uur16:00 uurOne day Yoga retrait

Evenement details

Yoga Instructeur Monika van Boheemen: We starten met een Vinyasa flow yogales en genieten daarna van een heerlijke lunch. Middels een stiltewandeling, een begeleide meditatie, een lange Yin Yogales en als afsluiter Yoga Nidra, neem ik jullie vervolgens mee in het vinden van stilte en aandacht in en om ons heen.

Eerstvolgende retraite:

Aanstaande 27 en 28 maart bied ik wederom een one-day yoga retraite. De retraite is van 10.30 tot 16.00, incl lunch, thee/koffie. We starten met een Vinyasa flow yogales en genieten daarna van een heerlijke lunch. 

Middels een korte wandeling na de lunch, een begeleide meditatie, een lange Yin Yogales en als afsluiter Yoga Nidra, neem ik jullie vervolgens mee in het vinden van stilte en aandacht in en om ons heen. Vinyasa Yoga: Een les waarbij we tussen de houdingen door blijven bewegen. Deze les wordt ook wel yogaflow genoemd. We bewegen op het tempo van de ademhaling. Ik geef opties in de houdingen, waardoor iedereen mee kan doen binnen zijn mogelijkheden. 

Even een frisse neus halen tijdens een mooi rondje om het prachtige landhuis heen. We doen deze wandeling in een rustig tempo.

Geleide meditatie: helpt je om steeds beter je bewust te focussen op datgene wat de aandacht naar binnen te keren, zijn in het hier en nu. De meditatie kun je liggend of zittend doen. Ik begeleid je hierbij door je aanwijzingen, tips en kleine opdrachtjes te geven. 

Yinyoga: tijdens deze les blijf je 3 tot 5 minuten in een zittende of liggende houding in totale ontspanning. We gaan verstillen, zowel in beweging als in gedachten. Yoga Nidra: tijdens deze vorm van yoga lig je in een ontspannende houding. Door middel van opdrachten van mijn kant, daal je af naar een diepe ontspanning maar ben je nog wel actief bewust aanwezig. 

Wat neem je mee deze dag:- een matje (indien je die niet hebt, kun je er een van mij gebruiken)- een kussen om op te zitten tijdens de meditatieles- een deken om op te zitten-liggen bij de Yinyoga en yoga Nidra (in combi met je mat) en te gebruiken bij de eindontspanning- geschikte schoenen voor de stiltewandeling. De route is kort en bestaat uit bosondergrond. – kleding voor de stiltewandeling, aangepast aan het weer buiten- makkelijk zittende kleding voor de yogalessen. 

Kosten voor deze dag zijn € 65,00. Dit is incl lunch en thee/koffie.Deelname graag vooraf aan mij doorgeven. Ik stuur je dan een betaalverzoek waarmee jij jouw plekje reserveert. Je kunt tot 14 dagen vooraf kosteloos annuleren, daarna reken ik 50% voor gemaakte kosten. Vanaf 5 dagen vooraf is er geen restitutie meer mogelijk. Indien je nog vragen hebt hoor ik ze graag!

Warme groet,
Monika van Boheemen
06 -21515809

Meer

Tijd

(Zaterdag) 10:30 uur - 16:00 uur

X